Social

#cafea # cafea julius meinl #julius meinl

­Alege cafeaua care iubeste natura, in capsule Julius Meinl 100% biodegradabile. Daca nu esti multumit, primesti banii inapoi!

Obiceiul tau delicios din fiecare zi este acum mai sustenabil, cu ajutorul capsulelor de cafea Julius Meinl 100% biodegradabile, compostabile domestic si compatibile Nespresso®*. Bucura-te de un gust unic si intens!

In perioada 17 aprilie – 31 mai 2023, poti savura fara griji orice sortiment de capsule Julius Meinl, pentru ca primesti banii inapoi daca nu esti multumit.

Ai nevoie de mai multe motive pentru a alege capsulele sustenabile de cafea de la Julius Meinl?

Te bucuri fara vina de gustul cafelei tale preferate si fara grija ca mediul va fi afectat, pentru ca acestea pot fi transformate in compost acasa sau pot fi aruncate pur si simplu la cosul de gunoi dupa utilizare, fara urma de vinovatie. Ambalajul este 100% biodegradabil, ceea ce inseamna ca se descompune in doar 26 de saptamani!

Fiecare sortiment din gama de capsule de cafea Julius Meinl ofera o experienta senzoriala de neuitat. Poti alege Espresso Crema, un amestec premium din boabe Arabica din Nicaragua si Honduras completate cu o nota de Robusta asiatica sau Lungo Classico, o simfonie de gusturi fine, conturate de prajirea dark a boabelor din Brazilia si Columbia.

Espresso Delizioso este plina de aromele fructate ale boabelor 100% Arabica din Peru si Honduras, care ofera un gust persistent de alune. Lungo Forte cucereste prin dulceata si aroma echilibrata a boabelor de Arabica si Robusta, cu un aftertaste de neuitat, iar Ristretto Intenso este un balet al gustului si al aromei pe ritmul combinat al cafelei din Africa de est, America Latina, cu note de Robusta asiatica. Mai mult, in orice moment al zilei, te poti bucura de poezia cafelei cremoase si catifelate, Espresso Decaffeinato, creata de boabele Arabica din America de Sud si Centrala si Robusta asiatica.

Bucura-te fara griji si incearca fiecare sortiment de capsule pentru a-l gasi pe cel preferat! Pentru cele care nu sunt pe gustul tau, primesti banii inapoi. Achizitioneaza, in perioada 17 aprilie - 31 mai 2023, orice cutie de capsule de cafea Julius Meinl compatibile Nespresso®* din orice magazin offline sau online care comercializeaza produsele Julius Meinl. Savureaza pana la 4 capsule de cafea din pachet si bucura-te de aroma intensa si gustul delicios. Daca nu este pe placul tau, primesti banii inapoi. Trebuie doar sa completezi integral formularul de feedback in maximum 14 zile de la achizitionarea produsului participant la campanie si sa iti exprimi dorinta de a returna capsulele ramase, specificand motivul, iar apoi sa trimiti capsulele ramase pentru validare. Mai multe detalii despre campanie poti afla accesand https://juliusmeinl.com/ro/campanie-capsule-moneyback.

FOTO: juliusmeinl.com/ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea