Social

# gradinita carei #carei # copii bolnavi #internare #ancheta

Alerta la o gradinita din Satu Mare! 26 de copii au ajuns la spital

26 de copii de la o gradinita din Satu Mare au ajuns la spital. Este vorba despre copiii de la doua grupe de la Gradinita cu Program Prelungit nr. 1 din Carei.

 

Acestia au ajuns astazi la spital cu probleme medicale. Din cei 26 de copii, 9 au avut nevoie de internare. 

"Am fost sesizati in aceasta dimineata ca mai multi copii au avut varsaturi si diaree. Sunt 9 copii din grupa I si 17 copii din grupa a II-a. Din discutiile cu cei de la Spitalul din Carei, noua copii au ramas internati la Pediatrie. Am trimis pe teren o echipa care sa ridice probe, inclusiv de la personalul gradinitei", a declarat directorul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Satu Mare, Macrina Mihai, pentru Agerpres

Potrivit DSP vor fi recoltate proble din alimentele primite de copii, de la personalul institutiei, precum si de pe suprafetele din incita institutiei.

Momentant nu se stie care este cauza care a dus la imbolnavirea copiilor, insa cazul este investigat de autoritati. Copiii afectati au varste cuprinse intre 3 si 5 ani.

FOTO: opiniedecarei.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea