Social

#bucati de metal #alerta alimentara #ciocolata

Alerta alimentara! Ciocolata cu bucati de metal, retrasa de pe rafturile magazinelor! Daca o ai acasa, nu o consuma

Este alerta alimentara in Romania. Potrivit unei informari facute de Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), in urma suspiciunii de contaminare cu corpuri straine, loturi intregi de ciocolata au fost retrase din magazine.

Este vorba despre doua loturi de figurine de ciocolata cu lapte, comercializate de hipermarketurile Cora. Acestea au fost retrase intrucat exista suspiciunea ca ar putea contine bucati de metal in interior. Toti cei care au produsele acasa sunt rugati sa le returneze. 

“Va informam ca in urma unei suspiciuni de contaminare cu corp strain de natura metalica SC FIRENZE COM S.R.L a initiat retragerea de la comercializare si de la clienti a articolului mentionat mai jos.

Nume produs pe eticheta: Figurine de Craciun din ciocalata fina cu lapte

Producator: Heilemann & Viba, Germania

Gramaj : 100g 10g

Nr lot/ Cod de bare : 17.05.2023/4006574007199 si  11.05.2023/4006574007182

In cazul in care ati cumparat produsul mentionat mai sus, va rugam sa nu il consumati si sa il returnati in magazinul de la care l-ati achizitionat pana pe 10.02.2023, in baza bonului fiscal.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident.”, se arata pe site-ul ANSVSA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea