Social

#parlament moldovean alegeri #alegeri parlament chisinau

Alegeri parlamentare pe 5 aprilie, in Republica Moldova

Parlamentul de la Chisinau a stabilit in unanimitate pentru 5 aprilie data alegerilor parlamentare din Republica Moldova, iar campania electorala incepe miercuri, cu 60 de zile inainte de scrutin.

Campania electorala va incepe oficial la data de 4 februarie, cu 60 de zile inainte de data alegerilor, informeaza NewsIn. In conformitate cu Codul Electoral al Republicii Moldova, incepand cu ziua de 5 februarie partidele politice vor putea depune la Comisia Electorala Centrala listele candidatilor pentru participarea la alegerile parlamentare.

Partidele de opozitie au criticat ceea ce au numit "atmosfera de secretomanie " in care a fost stabilita data alegerilor. Presedintele Partidului Democrat, Dumitru Diacov , a declarat ca initiativa a apartinut de fapt presedintelui Voronin si a fost doar materializata de deputatii comunisti .

Presedintele Partidului Liberal Democrat, Vladimir Filat, a declarat ca anuntand data alegerilor cu doar 2 zile inainte de lansarea campaniei electorale...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea