Social

#alegeri parlamentare #partid #candidatura #pp-dd #cost candidatura

Alegeri parlamentare 2012: Afla cat costa sa candidezi din partea PP-DD!

Orice persoana poate candida din partea PP-DD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Potrivit Gandul, un loc de parlamentar costa 50.000 de euro si poate fi obtinut in numai 24 de ore, pe baza de contract.

Publicatia relateaza ca, in prima faza, persoana interesata il contacteaza pe Dan Diaconescu printr-un e-mail. Ulterior, fondatorul PP-DD isi da acceptul, doar daca considera ca viitorul candidat poate face fata la alegerile parlamentare. Apoi, persoana discuta cu seful filialei PP-DD Bucuresti.

Dan Diaconescu a declarat la OTV ca, in calitate de fondator al PP-DD, are dreptul de a vinde un loc de parlamentar.

"Si daca vindeam locul de parlamentar pentru 50.000 de euro, care era problema? Eu am facut partidul. Am dreptul asta. Este o lege a lui Ponta care ne obliga sa cerem banii. Facerea de bine este interpretata. Noi am spus public, la televizor: oameni buni, veniti la noi si candidati, dar vedeti ca trebuie sa aveti 3.500 de lei si 53.000 de euro", a spus Diaconescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea