Social

#produse catering #consumabile catering

Alege produse si consumabile de catering pentru transportarea alimentelor usor si sigur!

Domeniul alimentar este unul dintre cele mai ample si mai importante, avand o paleta foarte variata de ramuri, atat ca specific, cat si ca domeniu de desfacere. Cateringul reprezinta astazi cea mai dezvoltata activitate de furnizare si servire a preparatelor culinare si a bauturilor, pusa la dispozitie de o firma specializata si acoperind multe arii de interes. Cateringul, ramura culinara a prezentului

Termenul de catering s-a impus pe piata de specialitate in prima jumatate a secolului al XIX-lea, desi practica de a furniza preparate culinare in anumite medii si contexte, pare sa fie foarte indepartata. Astazi, cand activitatea cotidiana foarte efervescenta, ne impiedica sa alocam timp, efort fizic si fonduri in vederea pregatirii hranei, tentatia de a comanda un meniu gata preparat, este din ce in ce mai mare, rezultatul ilustrandu-se in amploarea pe care o inregistreaza acest domeniu.

Cui sunt destinate serviciile de catering

Firmele de specialitate vin in intampinarea pietei cu o paleta foarte larga de servicii si produse, tocmai pentru a satisface toate cerintele si pentru a se ridica la cote ridicate de calitate. Diversitatea preparatelor si flexibilitatea in fata cerintelor pietei, fac din firmele de catering solutia ideala, fie atunci  cand vrem sa servim o masa rapida in confortul casei noastre, fie cand trebuie sa organizam un eveniment. Cateringul devine astfel impletirea perfecta dintre abilitatile celor care concep meniurile, cu indemanarea si profesionalismul participantilor  la productie, dar si cu sortimentele consumabilelor care sunt implicate in furnizarea serviciilor, de la recipiente, cutii ambalaje si tacamuri, pana la alte tipuri accesorii.

Calitate, siguranta si aspect, doar cu ajutorul consumabilelor de catering

Firma de catering este cea care va pune la dispozitia clientului preparatele alimentare pe care acesta si le doreste. Fie la o scara redusa, fie furnizate intr-un sistem amplu, acestea trebuie sa indeplineasca o serie de conditii. Prima si cea mai importanta conditie este cea legata de specificul si calitatea preparatelor, acestea trebuind sa indeplineasca caracteristicile specifice.

Pentru ca preparatele sa fie furnizate in conditii de maxima siguranta in vederea pastrarii aspectului si calitatii, este necesar sa se apeleze la consumabilele special concepute transportarii si furnizarii preparatelor culinare. Astfel, o firma de catering angreneaza in dinamica activitatii ei, comercializarea de caserole, farfurii, platouri, cutii, pungi si lazi termorezistente, fara de care preparatele nu ar putea fi furnizate in conditii de siguranta.

Consumabilele de catering, siguranta si calitate

Specificul unei firme de catering presupune folosirea la o scara foarte mare a consumabilelor. Furculite simple sau de cocktail, cutite, farfurii si platouri, caserole, cescute si pahare carton, linguri si lingurite, pungi, cutii si recipiente, toate sunt esentiale in oferirea serviciilor de catering la cel mai inalt nivel de calitate, tocmai pentru a oferi clientului posibilitatea de se bucura de preparatele si bauturile comandate. Astfel, consumabilelor le revine un rol major in pastrarea calitatii si aspectului preparatelor, materialele din care sunt fabricate necesitand a indeplini anumite caracteristici.

Este esential ca materialele sa nu actioneze in niciun fel asupra preparatelor, sa nu includa produsi toxici si sa detina proprietati de mentinere a calitatii hranei si bauturilor. Pe langa aceste aspecte importante, devine obligatorie posibilitatea reciclarii acestora, astfel ca piata de specialitate vine in intampinarea firmelor de catering cu serii ample de consumabile fabricate din materiale biodegradabile, usor de reciclat si prietenoase cu mediul inconjurator.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea