Social

# accesorii birotica #papetarie #accesorii

Alege cele mai creative accesorii de birotica pentru biroul tau!

Fie ca lucrezi de acasa sau esti cadru didactic si trebuie sa ai o catedra pregatita cu tot necesarul, fie ca esti student sau ai o pasiune pentru scris si pentru activitati creative, articolele de papetarie vor reperezenta vedetele spatiului tau de lucru, fiind absolut necesare si, in acelasi timp, foarte atragatoare si concepute pentru a fi pe placul tuturor. Design-ul modern si utilitatea acestora, te vor ajuta sa iti dotezi biroul cu tot ceea ce este necesar pentru a-ti desfasura optim activitatea.

Varietatea de domenii

Articolele de birotica si papetarie sunt concepute astfel incat sa acopere o paleta foarte ampla de activitati. De la clasicul scris de mana pe hartie, la imprimat si printat, de la capsarea cu capse sau prinderea cu agrafe, la notarea pe post-it si colorarea cu marker, pana la notarea datelor importante in agenda si organizarea in dosare si bibliorafturi, toate vor fi posibile daca biroul tau va fi dotat cu unele dintre cele mai noi si inovatoare modele de accesorii de papetarie si birotica. Astfel, indiferent de activitatea pe care o prestezi, fie ca scrii sau creezi origami, fie ca oferi servicii de contabilitate sau dai meditatii celor mici, daca esti corector sau doar studiezi la acest birou, ai posibilitatea a avea la indemâna tot ceea ce iti va fi necesar.

Organizeaza-ti biroul

Daca ai ales sa iti organizezi acasa biroul de lucru, atunci alege ca incaperea destinata sa fie potrivita acestui tip de amenajare. Este indicat sa iti montezi mobilierul specific intr-o incapere bine luminata natural, sa ai acces la aer de calitate si sa eviti aglomeratia spatiului. Alege biroul potrivit activitatii tale si scaunul care sa-ti asigure o postura corecta a corpului. Adauga piese de mobilier practice si procura-ti doar articole pentru birou de calitate superioara.

Doteaza-ti biroul corespunzator

In functie de ce tip de activitate vei efectua, vei incerca sa iti organizezi spatiile de depozitare, rafturi, sertare si dulapioare, cu tot ce iti va fi necesar. Categoria articole de hartie este foarte ampla, astfel ca vei alege sa iti dotezi biroul cu hartie pentru copiator, cartoane si hartii colorate, seturi de post-it, agende si orice tip de hartie speciala ai nevoie, de la fise tipizate, pana la hartie fotografica.

Pastreaza totul in ordine

Ordinea si organizarea ne ajuta sa fim eficienti, sa ne bucuram de un spatiu placut si relaxant, dar si sa avem intotdeauna la indemana ceea ne este necesar. Astfel, alege ordinea pentru biroul tau si pastreaz-o dotandu-te cu organizatoare si arhivare de prezentare. De asemenea, pentru a-ti organiza toata documentatia sau pentru a-ti pastra cursurile in ordine, iti vor fi de folos mapele si foliile transparente, dosarele din carton, dosarele suspendate sau cele din plastic. Fiind bine organizat si ordonat, vei gasi intotdeauna ceea ce cauti si vei fi pregatit sa faci o prezentare foarte convingatoare folosind pentru materialul tau un clipboard practic si modern.

Tehnica scrisului de mana

Scrisul de mana pare ca pierde din ce in ce mai mult teren in fata digitalizarii, dar cu toate acestea, inca te poti bucura de placerea de a-ti face adnotarile de mana, folosind articole de scriere si corectare extrem de performante si utile. De la pixuri cu gel, pana la stilouri si rezerve de cerneala, de la liner si marker,  la creioane si corectoare, toate ar trebui sa se afle pe biroul tau, avand astfel posibilitatea de a-ti exersa tehnica scrisului ori de cate ori este nevoie. Daca te ocupi de instruirea copiilor, cu atat mai mult produsele de scriere isi vor demonstra utilitatea si folosul, ajutandu-i pe micuti sa se familiarizeze rapid cu tehnica scrisului de mana.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea