Social

# scoli wc in curte # problema wc scoli # sorin cimpeanu #scoli

Sorin Cimpeanu, despre problema scolilor care au WC in curte: "O problema exagerata. Multi am facut performanta in aceste scoli"

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a vorbit despre problema scolilor care au WC in curte. Discutia a avut loc in contextul in care premierul Nicolae Ciuca i-a cerut marti un plan pentru a rezolva problema in urmatorii doi ani.

Premierul Nicolae Ciuca isi doreste ca nicio scoala din Romania sa nu se mai confrunte cu problema WC-ului in curte.  “Nu cred ca e un efort financiar deosebit sa putem sa facem ca acest demers sa se realizeze si sa nu mai discutam despre acest subiect”, a precizat Ciuca.

Ministrul Educatiei: “Este o problema exagerata. Multi am facut performanta in aceste scoli”

“Planul pe care l-ati cerut, pentru conformitatea grupurilor sanitare in scoli, stiind ca in urma cu trei-patru ani erau peste 3.000 de scoli cu grupuri sanitare neconforme, iar daca autoritatile locale vor folosi finantarea acordata prin bugetul Ministerul Educatiei vom ramane cu 100 de scoli, si e vorba de scoli mici, am incredere ca in doi ani nu va mai exista nicio (astfel de - n.r.) scoala in Romania. Increderea se va transpune intr-un plan concret de actiune pe care vi-l vom prezenta nu pana la sfarsitul anului, ci mult mai devreme. Este o problema exagerata si este legata de multe ori de calitatea Educatiei. E o problema importanta, trebuie rezolvata, dar nu are legatura toaleta in curte cu calitatea educatiei, din moment ce multi dintre noi am facut performanta invatand in aceste scoli, ea este o dovada. Dar ea trebuie rezolvata. Clar. Si va fi rezolvata”, a afirmat Sorin Cimpeanu la inceputul sedintei de guvern, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea