Social

Accidentare – horror! Sfarsit de cariera pentru Danny Cipriani?!

Danny Cipriani, tanara stea a rugby-ului britanic, este la un pas de a spune „adio” unei cariere ce se anunta plina de glorie. Si asta din cauza ca a suferit o accidentare cumplita, asemanatoare cu cea a fotbalistului Eduardo de la Arsenal, iar acum se afla in strare critica.

Prezent pe teren in timpul partidei dintre Wasps si Bath, ce a contat pentru calificarea in finala Premiership la rugby, englezul a cazut secerat, dupa ce a fost atacat de mai multi adversari. Imediat a fost acoperit de jucatorii ambelor echipe, care s-au ingramadit in lupta pentru balon . Dupa ce jocul s-a reluat, singurul care a ramas intins pe gazon a fost Cipriani, iar imaginile urmatoare au fost unele parca desprinse din filmele horror.

Englezul in varsta de 21 de ani a tipat infiorator , tinandu-se cu mainile de piciorul drept, care atarna de la gleza in jos. Arbitrul a oprit partida in cateva secunde, iar medicii au „zburat” catre tanarul jucator. Dupa mai multe minute de ingrijiri medicale, acesta a fost scos cu targa de pe teren, purtand totodata o masca de oxigen. Ajuns la spital, chirurgii au inceput o munca anevoioasa pentru a-i salva piciorul lui Cipriani, si, implicit, cariera sa de la nationala Angliei.

Pana la acesta ora nu se cunosc toate datele problemei, dar se pare ca englezul va astepta cateva luni bune pentru a putea pasi din nou pe gazon. „M-au trecut fiorii cand am vazut ce s-a intamplat. Toti cei prezenti pe teren au ramas ingroziti de cumplita accidentare, mai ales ca Danny se zbatea chinuit de durere. Cu totii riscam astfel de nenorociri, dar el este un jucator exponential pentru echipa nationala. La astfel de incidente, rugby-ul trece pe locul doi. Vrem sa il vedem refacut complet, in cel mai scurt timp cu putinta”, a declarat Steve Borthwick, capitanul Angliei.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea