Social

#accident 158 de masini # accident sua # louisiana #autostrada #sua

Accident cu 158 de masini, in SUA! Fenomenul meteo extrem care a dus la moartea a minim 7 persoane VIDEO

Un accident terifiant a avut loc in Statele Unite ale Americii. 158 de masini au fost implicate in dezastrul care a dus la moartea a cel putin 7 persoane si ranirea a altor 25.

 

Totul s-a petrecut in Louisiana, in sudul Statelor Unite. Accidentul a fost provocat de un fenomen meteo extrem, denumit “super ceata”. Ceata care a redus drastic vizibilitatea era formata din funul provenit de la incendiile de mlastini amestecat cu ceata densa, care a dus la dezastrul de pe autostrada din apropiere de New Orlands.

Vizibilitatea, in zona, s-a imbunatatit odata ce ceata s-a ridicat, insa meteorologii avertizeaza ca in urmatoarele zile ar putea aparea fenomene similare, la fel de periculoase. 

Imaginile de la fata locului sunt terifiante. In acestea se vad vehiculele strivite, ingramadite si arse. Traficul a fost blocat pe kilometri intregi, in ambele directii.

Unele persoane au iesit din masini, si au stat pe marginea drumului, in timp ce altele s-au urcat pe capota masinii. Altii strigau dupa ajutor, fiind raniti sau fara imposibilitatea de a iesi din masina. 

FOTO: lsp.org (Louisiana State Police)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea