Social

#baiat 14 ani # cel mai picant chips din lume #deces # chipsuri

A mancat chipsuri picante si a murit. Avea doar 14 ani si a incercat o provocare care este virala pe internet

Un baiat de doar 14 ani a murit dupa ce a mancar cele mai picante chipsuri din lume. Baiatul a fost convins sa le incerce in urma vizionarii unei provocari virale pe internet.

Harris Wolobah, avea doar 14 ani si locuia in Worcester, Massachusetts. Acesta a murit chiar in ziua in care a mancat chipsurile.

Pe 1 septembrie, mama acestuia a fost sunata de la scoala si anuntata ca baiatul s-a plans de dureri de stomac. Acesta a mers acasa si a inceput sa se simta mai bine. Insa, cateva ore mai tarziu, in timp ce se pregatea sa plece la un meci de baschet, copilul a murit.

Familia baiatului este convinsa ca totul s-a intamplat din cauza chipsurilor consumate in ziua respectiva. Pana in momentul de fata insa, oficialii nu au oferit mai multe detalii despre cauza mortii si circumstantele in care aceasta a avut loc.

Este insa primul caz de deces in randul persoanelor care au luat parte la provocarea “One Chip Challenge”. Cu toate acestea, mai multi copii au ajuns la spital cu dureri puternice de stomac dupa ce au mancat chipsurile picante.

Provocarea “One Chip Challenge” presupune ca cel care participa sa consume cel mai picant chips din lume si sa astepte cat mai mult timp posibil inainte de a manca sau bea ceva pentru a scapa de senzatia de arsura.

Chipsul respectiv, are un ambalaj in forma de sicriu. Pe ambalaj este mentionat clar faptul ca acesta trebuie sa fie tinut departe de copii si ca este destinat doar adultilor. Cu toate acestea, multi copii le consuma. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea