Showbiz

#finala america express #america express 2023 #America Express

Mai e putin! Cand are loc marea finala America Express 2023 - Drumul Soarelui

Marea finala a emisiunii "America Express - Drumul Soarelui" se apropie cu pasi repezi, marcand incheierea unei calatorii lungi si pline de provocari pentru cele 9 echipe participante.

 

Dintre cele noua echipe initiale, doar patru au reusit sa ajunga in faza finala: Aris si Alexia Eram, Romica si Catalin Tociu, Laura Giurcanu si Sanziana Negru, Vlad Huidu si Giulia Anghelescu. Aceste echipe se vor confrunta in Buenos Aires, un oras plin de istorie si energie vie, intr-o finala plina de probe complexe si captivante, oferind concurentilor aventuri memorabile in ultima etapa a competitiei.

Cand va fi difuzata marea finala America Express 2023

Finala "America Express - Drumul Soarelui" va fi transmisa pe Antena 1 si AntenaPLAY pe 27 decembrie 2023, incepand cu ora 20:30. Competitia intensa va ajunge astfel la momentul culminant, iar doar una dintre echipe va reusi sa obtina premiul in valoare de 30.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului