Showbiz

#scrubs #stagiarii #serial #tv #axn

Stagiarii - un nou serial de comedie la AXN

Postul de televiziune AXN va difuza, incepand cu 20 iulie, de la ora 19.00, serialul de comedie Stagiarii . Programul de vara al postului mai include un nou sezon al reality show-ului The Amazing Race si sitcomul satiric Actiune.

Serialul nu este tocmai o noutate in Statele Unite, acesta fiind difuzat pe postul de televiziune NBC din 2001. In prezent, Stagiarii se afla la sezonul sapte.

Stagiarii

Actiunea serialului se concentreaza pe experientele caudate ale noului intern John “J.D.” Dorian (Zach Braff) cand isi incepe cariera la spitalul Sacred Heat, un spital plin cu angajati si pacienti imprevizibili. Lui J.D. i se alatura colegii interni Chris Turk (Donald Faison), prietenul sau din facultate care face parte din echipa de chirurgi de elita si frumoasa, dar ciudata Elliot Reid (Sarah Chalke).

Cei care supravegheaza spitalul sunt seful echipei de medici, Bob Kelso (Ken Jenkins), rautaciosul dar grijuliul doctor Perry Cox (John C. McGinley) si indrazneata infirmiera Carla Espinosa (Judy Reyes).

Publicul se va distra de minune urmarind acest serial amuzant si lipsit de inhibitii.

Trailer Stagiarii

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea