Showbiz

#james mcavoy #angelina jolie #wanted

Bekmambetov lucreaza la "Wanted 2"

Dupa succesul pe care l-a avut filmul de actiune , producatorii au si inceput lucrul la o continuare a peliculei de actiune. Se pare ca initial filmul fusese gandit ca o franciza.

este creat si realizat de aceeasi echipa, care a lucrat si la filmul original. Astfel regia va fi semnata tot de rusul de pre-productie avanseaza destul de repede, desi producatorul Marc Platt a recunoscut ca scenaristii intampina cateva probleme in continuarea povestii din cauza faptului ca aproape toate personajele din Wanted 2 , dar cel mai probabil productia va putea fi vazuta pe ecrane prin 2010.

Pana atunci insa, Wanted continua turul de forta in salile de cinema din intreaga lume, fiind foarte aproape de pragul de 200 de milioane de dolari.

Trailer Wanted


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea