Showbiz

#trupa romaneasca #pop #dance #muzica #smiley #simplu

Simplu - nebuni cu acte in regula in noul clip

Ieri, pe platourile de filmare de la MediaPro, au avut loc filmarile pentru noul clip semnat Simplu, „Like a puppet”.

Materialul video, regizat de Iulian Moga , ii prezinta pe Smiley, CRBL , Omul Negru, Francezu si Piticu in 2 ipostaze inedite: cea de medici si cea de nebuni. Pe platouri s-au regasit o multime de figuranti , imbracati intr-un mod cat mai trasnit, pentru a crea atmosfera potrivita dintr-un spital de nebuni.

Smiley, care interpreteaza rolul lui Joker , este animatorul principal al acestui salon de dementi, plin de culoare si inedit. Clipul vrea sa transmita un mesaj, acela ca intr-o lume monotona si plictisitoare, este posibil ca tocmai aceia pe care ii consideram noi nebuni sa fie de fapt cei care inteleg viata cel mai bine si mai ales stiu sa o traiasca.

Si pentru a va face o idee generala despre atmosfera prezenta pe platourile de filmat, am putea spune ca a fost una tipica unui salon de nebuni cu susul in jos. CRBL a simtit cel mai bine lucrul acesta, avand in vedre ca a stat agatat destul de mult timp cu capul in jos.

Simplu - Oficial imi merge bine

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea