Showbiz

#beautiful #videoclip #piesa #cantec #eminem

Beautiful - noul videoclip Eminem

Videoclipul single-ului Beautiful al lui Eminem a fost lansat dupa ce acum cateva saptamani a fost promovat prin imagini, relateaza aceshowbiz.com.

Clipul il arata pe Eminem cantand in timp ce viziteaza mai multe obiective din orasul Detroit: gara din Detroit, Stadionul Tiger si o veche fabrica, Packard Motor Car.

"Stadionul Tiger a fost daramat, iar statia de tren a fost bombardata si ea. In acest videoclip , orasul Detroit este vazut pentru ultima oara de cineva care este din afara orasului. Am scris piesa Beautiful cand eram la pamant. Treceam printr-o perioada foarte dificila si ma luptam cu dependenta de droguri", a declarat Eminem despre videoclipul si piesa Beautiful.

"Cantecul este ca un fel de ceas desteptator , care sa iti arate cum esti cu adevarat in realitate, in ciuda momentelor grele prin care treci. Acum ca am depasit cea mai dificila perioada din viata mea, pot sa vad cum melodia se potriveste cu orasul Detroit si are din ce in ce mai mare influenta asupra mea", a mai declarat rapperul.

Beautiful
face parte de pe albumul Relapse, care a fost lansat in mai. Pe viitor, Eminem va incepe inregistrarile la Relapse 2 si va sustine un oncert la Festivalul Voodoo alaturi de Jane's Addiction, The Flaming Lips , Wolfmother, Eagles of Death Metal, The Black Keys, Ween, Janelle Monae, Q-Tip si Fischerspooner.

Pe langa cariera muzicala, Eminem cocheteaza si cu actoria. El va aparea alaturi de Adam Sandler in filmul Funny People, care va avea premiera pe 31 iulie.

Eminem - Beautiful:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea