Showbiz

#shakira #copii #relatie #casatorie #muzica

Shakira: "Vreau sa ma reproduc"

Shakira este disperata sa se "reproduca", insa insista nu se grabeste cu maritisul, informeaza showbizspy.com.

Cantareata spune ca nu simte nevoia sa isi oficializeze relatia cu iubitul sau, Antonio de la Rua, insa isi doreste foarte mult copii.

"Nu imi fac probleme pentru faptul ca nu suntem casatoriti. Functionam precum un cuplu casatorit. Avem o relatie de noua ani si suntem foarte atasati unul de celalalt. Am discutat de foarte multe ori despre copii si ne dorim unul cat mai curand. Vreau sa ma reproduc", a declarat Shakira.

Shakira, in varsta de 32 de ani, a dezvaluit de curand ca se simte mult mai bine la aceasta varsta decat atunci cand avea 20 de ani.

"Nu mai sunt atat de timida , acum ca am 30 de ani. Ma simt mult mai libera, ma accept asa cum sunt si ma simt extraordinar in pielea mea", a mai completat Shakira.

"Nu sunt o dansatoare profesionista. Cand eram mai mica am facut putina gimnastica, restul este modul meu de a simti muzica. Recunosc ca am niste metode mai putin ortodoxe de a-mi testa muzica. Cand sunt in studio, vreau sa ma asigur ca sunt conectata cu muzica mea si la nivel fizic. Corpul meu trebuie sa se miste, sa danseze. Daca nu reactionez asa, atunci cu siguranta ceva este in neregula", a dezvaluit Shakira secretul corpului sau apetisant.

Shakira - She Wolf :

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea