Showbiz

#michael jackson #dusmani #lista #scandal #monden #pop

Lista dusmanilor lui Michael Jackson

Michael Jackson intocmise o “lista neagra” cu persoane despre care credea ca ii doresc raul, informeaza entertainmentwise.com. Declaratia vine din partea lui Dieter Wiesner, fostul sau manager. Wiesner sustine ca The King of Pop era “uneori putin cam paranoic”.
 
Pe lista dusmanilor lui Michael ii regasim pe procurorul Tom Sneddon, cel care a incercat in 2005 sa-l aduca pe Michael Jackson in spatele gratiilor pentru molestarea unui minor, si pe Janet Ventura Arvizo, mama presupusului minor abuzat.
 
De asemenea, printre cei despre care Michael era de parere ca vor sa-i distruga viata se numara si Tommy Mottola , seful de la Sony Music . Surprinzatoare este si includerea pe lista a magicianului Uri Geller, cel despre care se stia ca este un bun prieten de-al lui Michael Jackson.
 
Un documentar despre ultimele repetitii ale lui Michael Jackson pentru turneul This Is It, urmeaza sa ruleze pe marile ecrane din intreaga lume incepand cu 28 octombrie 2009 . Materialul, intitulat This Is It, este realizat din peste 100 de ore de filmari pentru care Columbia Pictures a platit 60 de milioane de dolari.
 
Urmareste trailerul documentarului This Is It:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea