Showbiz

#londra #sex and the city 3

Sex and the City 3 merge la Londra?

Dupa ce a ales Abu Dhabi drept decor pentru cel de-al 2-lea lungmetraj al seriei, regizorul Michael Patrick King se gandeste deja sa duca Sex and the City 3 la Londra , noteaza aceshowbiz.com.

Intr-un interviu acordat publicatiei britanice Mirror cu ocazia premierei londoneze a filmului Sex and the City 2, King a declarat ca i-ar placea enorm ca SATC 3 sa fie realizat in capitala Marii Britanii.

“Vom ajunge si la Londra, va promit. Daca Sex and the City 2 va avea incasari bune, atunci vom reveni la Londra”, a spus regizorul care a oferit imediat si o explicatie pentru mutarea actiunii la Londra. “La un moment dat Carrie intentiona sa se mute la Londra unde primise o oferta de job”, a adaugat King.

Michael Patrick King le-a multumit fanilor britanici pentru sustinerea pe care au aratat-o francizei. “Pentru noi Londra este casa noastra spirituala. Sprijinul fanilor este incredibil si ne-ar placea sa venim sa filmam aici”, a declarat regizorul, fiind optimist ca producatorii vor da unda verde si pentru un al 3-lea film al seriei.

Kim Cattrall, interpreta Samanthei din Sex and the City, sustine si ea realizarea unui SATC 3. “Nu stiu daca va exista un al 3-lea film. Sper ca da. Mai sunt multe povesti de spus, dar decizia ii apartine lui Michael Patrick King”, a spus actrita.

Sex and the City 2 a avut premiera americana pe 27 mai, iar la noi va fi lansat vineri, 4 iunie. Urmareste mai jos un trailer al filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea