Showbiz

#sam worthington #remake #thriller #the candidate #protagonist

Sam Worthington - protagonistul thriller-ului "The Candidate"

trece de la filmele de actiune care l-au adus in atentia regizorilor de la Hollywood la filme ceva mai serioase, dar la fel de pline de actiune.

Actorul australian va interpreta rolul principal in remake-ul thriller-ului danez The Candidate , scrie E!Online. Filmul nu are inca un regizor, dar scenariul va fi semnat de Beau Willimon care este decis sa ramana fidel povestii originale. Filmarile vor incepe cel mai probabil anul viitor, desi nu se cunosc inca detaliile productiei.

The Candidate spune povestea unui tanar avocat de succes care se trezeste intr-o camera de hotel alaturi de o . Din pacate pentru el, avocatul nu-si aminteste mai nimic din cele petrecute, asa ca va fi cu usurinta santajat si acuzat de moartea femeii.

Cine a vazut seria Bourne si-a dat probabil seama ca in spatele santajului se afla o intreaga conspiratie , iar tanarul avocat trebuie sa lupte din greu pentru a descoperi complotul si a-si reabilita numele. Mare ii va fi insa surpriza cand isi va da seama ca toata afacerea este legata de moartea misterioasa a tatalui sau.

Sam Worthington a devenit cunoscut dupa ce i-a dat replica lui Christian Bale in Terminator Salvation de anul acesta. Spre sfarsitul anului australianul va aparea ca protagonist in Avatar (regizor James Cameron) care se anunta a fi una dintre cele mai grandioase pelicule realizate vreodata.

Urmareste trailerul filmului Terminator Salvation cu Sam Worthington:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea