Showbiz

#michael jackson #film #halloween #lansare #octombrie #lungmetraj #sony pictures

Lungmetrajul cu Michael Jackson va fi lansat de Halloween

Michael Jackson si-ar putea incanta din nou fanii pe marile ecrane in aceasta toamna.  intentioneaza sa lanseze filmul despre ultimele zile din viata megastarului pe 30 octombrie , chiar de Halloween, informeaza Variety.

Sony, se pare, poarta ultimele negocieri pentru achizitionarea materialului de 80 de ore inregistrat de AEG Entertainment la repetitiile sustinute de Michael Jackson in cadrul turneului sau de revenire, This Is It.

Desi se vehicula initial suma de 50 de milioane de dolari pentru achizitionarea materialului de catre Sony Pictures , ulterior s-a ajuns la suma de 60 de milioane de dolari pe care compania este dispusa s-o plateasca pentru a pune mana pe ultimele imagini cu Michael in viata.

Printre companiile care s-au mai aratat interesate de cele 80 de ore de material filmat, se numara Fox, Universal, Paramount si Relativity. Totusi, Sony pare varianta logica , avand in vedere ca Sony Music Entertainment detine drepturile asupra tuturor pieselor lui Michael Jackson.

Dupa ce compania AEG isi va recupera banii investiti in turneu, familia Jackson va primi 90% din castigurile ramase in urma lansarii acestui film.

AEG detine materialul brut care va fi editat de Kenny Ortega, cel responsabil pentru punerea in scena a concertelor din cadrul turneului This Is It. Filmul va include cel putin trei noi videoclipuri si o versiune alternativa la faimosul "Thriller" care urmau sa fie proiectate pe ecranele gigant amplasate pe scena pe care concerta Michael. Videoclipurile ar fi trebuit proiectate in 3D, dar deocamdata nu se stie daca Sony Pictures va prezenta lungmetrajul in acest format.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea