Showbiz

#album #videoclip #single #rated r #wait your turn #rihanna

Rihanna a lansat videoclipul piesei "Wait Your Turn"

Asteptarea a luat sfarsit. Rihanna a lansat videoclipul mult-asteptatului single " Wait Your Turn ", care va promova noul album al cantaretei R&B, " Rated R ", scrie aceshowbiz.com.

"Wait Your Turn ", intitulat initial "The Wait Is Ova", este filmat in alb-negru si are tematica gotica. Regia ii apartine lui Anthony Mandler, iar Rihanna apare cu un ochi acoperit. Videoclipul contine si scene in care Rihanna canta intr-o biserica.

Single-ul "Wait Your Turn" este compus de The-Dream si va promova noul album al Rihannei, "Rated R", care va aparea pe piata pe 23 noiembrie.

Fanii cantaretei din Barbados vor avea motive sa fie fericiti, deoarece vedeta va mai lansa inca un videoclip, pe 13 noiembrie, pentru piesa " Russian Roulette " inclusa pe acelasi album Rated R. Se pare ca sursa de inspiratie pentru noul album a constituit-o experienta violenta prin care Rihanna a trecut in urma cu zece luni cand a fost batuta de fostul iubit, Chris Brown.

Rihanna – Wait Your Turn


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea