Showbiz

#michael jackson #droguri #medicamente #comportament #bizar

Lui Michael Jackson ii placea sa urineze in fata oamenilor

Cu siguranta lui Michael Jackson nu ii rusine sa isi exteriorizeze comportamentul. Se pare ca starului ii placea sa urineze in fata unei audiente, informeaza showbizspy.com.

Potrivit dermatologului lui putea controla activitatile. Se pare ca megastarul era ingrozit de turneul de la Londra si lua cantitati importante de tranchilizante.

"Toata lumea stia ca Michael nu era el insusi. Era clar sub influenta medicamentelor . In documentarul This is it, Michael era foarte slab, insa in realitate era o umbra. Era aproape , palid si parea ca nu are energia suficienta de a merge prin casa", a declarat Terry Harvey pentru revista News of The World.

"Michael era foarte istet, insa in ultima vreme delira din cauza drogurilor. Nici nu stia ce vorbeste sau ce promite oamenilor. Pentru a-si face viata mai usoara spunea mereu da. Era ca un zombie. Pentru mine acel documentar este o iluzie. Michael se lupta sa isi duca la bun final dansurile. Documentarul prezinta doar cele mai bune momente ale repetiilor. Michael era foarte obosit. Nu mai fusese pe scena de zece ani si nu mai era obisnuit cu un volum de munca atat de mare. In unele zile nici nu venea la repetitii ", a mai spus Terry Harvey.

Michael Jackson - Give it to me:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea