Showbiz

#supravietuitorul #sergiu nicolaescu #nae caranfil #restul e tacere

"Restul e tacere" - marele premiu la IPIFF 2008

Filmul Restul e tacere , in regia lui Nae Caranfil , a primit Trofeul Marii Negre pentru cel mai bun lungmetraj de fictiune la Festivalul International al Producatorilor de Film Independenti ( ), care a avut loc intre 14 – 20 iulie la Mamaia.

In absenta regizorului, premiul a fost ridicat de producatorului filmului , pentru filmul , in timp ce Premiul Publicului i-a fost acordat lui despre muzica , muzica idis traditionala. Premiul de Excelenta pentru contributia adusa la dezvoltarea filmului romanesc a fost acordat regizorului Andrei Blaier.

Cristian Zgabercea, organizatorul evenimentului, a anuntat la sfarsitul galei de premiere ca incepand din 2009, Constanta va gazdui si un festival, dedicat filmelor studentesti.

Trailer Restul e tacere



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea