Showbiz

#blindness #fernando meirelles #shakespeare #adaptare

Regizorul Fernando Meirelles il ecranizeaza pe Shakespeare

Regizorul brazilian a facut recent o pasiune pentru adaptarile cinematografice dupa mari opere literare. Dupa ce a realizat Blindness anul trecut, dupa un roman de Jose Saramango, Meirelles va aduce pe ecrane o adaptare cinematografica a comediei shakespeariene Zadarnicele chinuri ale dragostei.

Meirelles, care a inceput filmarile pentru serialul TV Sound and Fury, despre criza unei companii de teatru specializata in montarea unor piese de Shakespeare , a anuntat ca urmatorul sau film va fi o adaptare a comediei Zadarnicele chinuri ale dragostei/Love's Labour's Lost.

Filmul va fi o pelicula romantica, iar scenariul va fi scris Jorge Furtado. Filmarile la noua productie vor incepe anul viitor si se vor desfasura la New York si Londra. Pelicula spune povestea unui baiat brazilian, care primeste o bursa pentru a studia opera lui Shakespeare in strainatate si care se indragosteste de o studenta araba.

Cel mai recent film a lui Fernando Meirelles, Blindness, cu Julianne Moore in rolul principal a deschis Festivalul de Film de la Cannes din luna mai. Productia va avea premiera mondiala in septembrie.

Trailer Blindness



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea