Showbiz

#damian draghici #cd #album #nou #romaniac #muzica #damian&brothers

Primul album pentru Romania marca Damian Draghici & Brothers

Damian Draghici , unul dintre cei mai titrati muzicieni romani ai momentului, isi va lansa joi, 25 iunie, primul album dedicat publicului din Romania. Lansarea va avea loc de la ora 22:00 in Fratelli Social Club.

Noul album se numeste RoManianc si este un dublu CD pentru a carui realizare Draghici a invitat special, intr-o colaborare inedita, lautarii adevarati de la BRIGADA RETRO MISHTO, care canta intr-o maniera personala unele dintre cele mai cunoscute piese lautaresti. Lansarea comerciala a albumului va avea loc saptamana viitoare.

Albumul poarta amprenta back-ground-ului muzical solid pe care Damian Draghici il are, muzica sa fiind un mix de traditie si modernism, adaptata la tendintele actuale de pe piata muzicala. Master-ul albumului RoManiac s-a realizat in Statele Unite, cele 15 piese au fost atent selectionate, astfel incat sa fie reprezentative atat pentru artist, cat si pentru muzica lautareasca .
Proiectu-l grafic al albumului a solicitat la fel de multa atentie si imaginatie, cartile de joc folosite in tarot -ul tiganesc dorind sa aduca, intr-un fel, norocul asupra celor ce vor asculta albumul.

Damian Draghici a realizat pana acum 17 albume, a obtinut un Premiul Grammy si a avut colaborari cu nume ca Richard Marx , Hans Zimmer, David Foster. A mai aparut ca si cap de afis alaturi de James Brown, Joe Cocker, Shaggy, Cyndi Lauper, Zucchero, The Gipsy Kings , Roger Hodgson (Supertramp) şi The Pointer Sisters pentru turneul Night of the Proms (Noaptea Balurilor).

Damian este unul dintre naistii desavarsiti ai lumii, un vizionar in muzica, penduland fara efort intre muzica electronica, jazz, rock, trance, gypsy, clasic şi post hip-hop.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea