Showbiz

#folk #concert #festival

Folk Maraton - la prima editie

Pe 30 septembrie, anul acesta, la Sala Palatului din Bucuresti debuteaza prima editie a festivalului Folk . Folk Maraton este un concert – eveniment menit sa contribuie la redescoperirea si mentinerea  fenomenului muzicii folk in randul tinerilor de astazi.

Folkul reprezinta muzica cea mai apropiata de sufletul tinerilor din ultimii 30 de ani. Nume sonore ale genului si-au anuntat deja participarea la acest maraton, precum: Zoia Alecu, Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Baniciu, Marius Batu , Ducu Bertzi, Florin Chilian, Maria Ghiorghiu, Vasile Seicaru, Emeric Set, Tatiana Stepa, Pavel Stratan, Mircea Vintila si Tapinarii, care vor declansa buna dispozitie pe parcursul a peste 3 ore de muzica folk 100% in stare pura.

Amfitrionul reprezentatiei va constitui un atu in plus al acestui eveniment. Actorul Dorel Visan a acceptat sa fie gazda spectacolului, el insusi declarandu-se un infocat consumator al genului folk.

Spectacolul Folk Maraton, care vine ca o gura de aer proaspat pentru amatorii de muzica buna , se va desfasura anual si va promova arta si cultura.

Biletele vor putea fi achizitionate incepand cu data de 1 iulie, de la Sala Palatului, magazinul VreauBilet , Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu 23), sau online prin site-urile vreaubilet.ro, blt.ro si bilete.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: V.I.P – 120 Lei, Cat. I – 100 Lei, Cat.II – 80 Lei si Cat.III – 60 Lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea