Showbiz

#angelina jolie #brad pitt #poza #gemeni

Poza cu Angelina Jolie alaptand pe coperta unei reviste

angelinaFace foto . Pozele au fost facute la mijlocul lunii august, la castelul pe care Angelina si Brad Pitt il detin in Franta.

In interviul ce insoteste pictorialul, Angelina spune ca se simte foarte bine in propria piele."Sunt alaturi de un barbat care este suficient de evoluat incat sa priveasca la corpul meu si sa vada mai multa frumusete. El chiar vede acest lucru. Ma simt mult mai sexy decat inainte", a afirmat Jolie.

Actrita a mai povestit ca Brad a fost cel care a convins-o sa ramana insarcinata. "Una dintre schimbarile majore in viata mea s-a produs atunci cand Brad m-a convins sa raman insarcinata. Eu nu ma gandeam la asta. Nu am simtit niciodata ca este un lucru pe care trebuie sa-l fac. Cand l-am vazut pe Brad alaturi de Maddox si Zahara, mi-am schimbat parerea. Am stiut ca nu va face diferente intre ei. Acum sunt fericita si norocoasa", a mai adaugat Angelina.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea