Showbiz

#seth rogen #comedie #cancer

Seth Rogen ne propune o comedie despre cancer

Sunteti gata sa vedeti o comedie despre …cancer? Actorul si scenaristul Seth Rogen si compania mandate pictures par sa creada ca lumea este pregatita pentru un astfel de film.

Compania Mandate a achizitionat drepturile de ecranizare a scenariului I'm With Cancer/ Am Cancer, o comedie autobiografica scrisa de Will Reiser. Seth Rogen va produce filmul, dar va interpreta si un rol secundar, informeaza hollywoodreporter.com.

Pelicula prezinta lupta lui Reiser impotriva cancerului, povestea avandu-l in prim plan pe un tanar de 25 de ani care afla ca sufera de aceasta boala. Will Reiser lucreaza ca producator pentru HBO, dar va fi si unul dintre producatorii executivi ai comediei.

Lucrul la noul film avanseaza destul de repede, iar producatorii spera ca luna viitoare sa gaseasca un regizor pentru a putea demara filmarile cat mai curand.

Pe Seth Rogen il puteti vedea in cinematografe in comedia The Pineapple Express. Urmareste trailerul filmului.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea