Showbiz

#penelope cruz #acuzata #lupte cu tauri #manolete #protestatari

Penelope Cruz - acuzata ca sustine luptele cu tauri

Penelope Cruz a starnit furia asociatilor de protectie a animalelor, care o acuza pe vedeta spaniola ca sustine coridele. Scandalul a pornit de la ultimul film al actritei, , in care aceasta joaca rolul iubitei unui faimos matador, interpretat de Adrien Brody .

Mai multe grupuri de activisti din Spania, care militeaza pentru interzicerea coridelor si a luptelor cu , au fost scandalizati de aceasta pelicula. Reprezentantii acestor organizatii sustin ca prezenta actritei in film nu face decat sa incurajeze aceasta traditie sangeroasa, informeaza telegraph.co.uk.

In replica, producatorii filmului ce va fi lansat in cinematografe la inceputul anului viitor, au raspuns ca actorii din distributia filmului nu sustin luptele cu tauri , decizia de a juca in lungmetraj fiind determinata de povestea prezentata. In film, , purtand bannere care cereau interzicerea acestei practice crude. Un sondaj realizat in 2006 a aratat ca peste 70% dintre spanioli nu sunt interesati de luptele cu tauri.

Urmareste traileul filmului Manolete.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea