Showbiz

#2010 #film #zei greci #uma thurman #pierce brosnan

Pierce Brosnan si Uma Thurman - in razboi cu zeii greci

Pierce Brosnan va face echipa cu Uma Thurman pentru a interpreta nici mai mult nici mai putin decta un cuplu de zei greci in adaptarea pentru marele ecran a unei serii de carti pentru copii , informeaza hollywoodreporter.com.

Cei doi actori vor juca in filmul de aventuri Percy Jackson And The Lightning Thief, ecranizare a unui roman pentru copii scris de Rick Riordan. Povestea este inspirata de mitologia greaca si il are in prim plan pe tanarul Percy Jackson, care descopera ca este descendentul zeului Poseidon , zeul marilor. Percy trebuie sa intervina pentru a opri un vechi conflict dintre zeii greci.

Pierce Brosnan va fi Chiron, in timp ce Uma Thurman o va interpreta pe Medusa. Din distributia productiei mai fac parte actorii Sean Bean (Zeus), Kevin McKidd (Poseidon) si Melina Kanakaredes, iar regia este semnata de Chris Columbus (Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, Harry Potter and the Chamber of Secrets).

Rolul tanarului Percy Jackson va fi interpretat de Logan Lerman (3:10 to Yuma). Filmul va fi lansat in februarie 2010.

Urmareste trailerul filmului Mamma Mia! in care joaca Pierce Brosnan.
 



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea