Showbiz

#tobey maguire #pilot #formula 1 #ecranizare

Tobey Maguire - pe circuitul de Formula 1

Columbia Pictures a achizitionat drepturile de ecranizare ale romanului The Limit, iar filmul il va avea in rolul principal pe Tobey Maguire , informeaza variety.com.

Anthony Peckham va scrie scenariul pe baza romanului lui Michael Cannell, care urmeaza sa fie publicat in toamna acestui an.

In The Limit, Tobey Maguire va fi Phil Hill, care a concurat impotriva bunului sau prieten si coleg de la Ferrari, Wolfgang von Trips, in timpul Campionatului Mondial de Formula 1 din 1961. The Limit va spune povestea rivalitatii dintre cei doi piloti de F1. Maguire va fi si unul dintre producatorii peliculei.

Scenaristul Peckham a mai realizat scenariile filmelor The Human Factor in regia lui Clint Eastwood si Sherlock Holmes regizat de Guy Ritchie.

Tobey Maguire are mai multe proiecte in lucru (Brothers, Crusaders), printre care se numara si Spider-Man 4 care va avea premiera in 2011.

Urmareste trailerul blockbuster-ului Spider-Man 3 cu Tobey Maguire.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea