Showbiz

#james bond #masina #salvare #frane #pericol #vehicul #minivan #filmare #actor #uma thurman #pierce brosnan

Pierce Brosnan a salvat-o pe Uma Thrumam de la moarte

Pierce Brosnan a salvat-o pe Uma Thurman de un minivan scapat de sub control, informeaza femalefirst.co.uk.

Actorul irlandez, care se afla pe platourile de filmare a noului sau film, Percy Jackson, a observat ca un vehicul cobora in viteza de pe un deal direct spre locul in care se afla partenera sa din film, Uma Thurman.

„Nimeni nu a observat van-ul care se indrepta vertigios spre zona verde pe care actrita se relaxa impreuna cu echipa de filmare. Pierce a strigat `Dati-va la o parte!`”, a povestit o sursa, aflata la locul faptei.

„A alergat dupa van, a tras cu putere de usa de la sofer, a sarit in masina si a calcat cu putere frana ”, a adaugat aceeasi sursa.

Inainte ca actorul, care l-a jucat pe James Bond in 4 filme, sa opreasca vehiculul, a lovit intr-o curba mai multe tomberoane, indemnandu-i pe cei din jur sa se imprastie pentru a evita coliziunea.

„Toata lumea a fugit care incotro, punandu-se la adapost. Pierce a fost felicitat de Uma, care a glumit admirativ, spunand ca este un adevarat agent 007, a completat sursa.

Urmareste trailer-ul filmului Die another die cu Pierce Brosnan in rolul lui James Bond

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea