Showbiz

#concurs #muzica #interpret #reprezentant #france #eurovision 2009 #alte-genuri #patricia kaas #dance #pop

Patricia Kaas va reprezenta Franta la Eurovision 2009

 
Patricia Kaas s-a hotarat: va reprezenta Franta in competitia Eurovision 2009 . Artista a vorbit pentru prima data de aceasta decizie in cadrul unei emisiuni tv , conform esctoday.com.

Desi show-ul respectiv nu a fost difuzat inca, pe site-ul dedicat Eurovision -ului se precizeaza ca raspunsul cantaretei a fost „da”.

Se pare ca un reprezentat al acestei competii internationale a fost prezent la filmarea materialului si a auzit-o pe Patricia spunand ca s-a hotarat sa reprezinte Franta in concurs.

Patricia Kaas a fost invitata in emisiunea „Vivement Dimanche” pentru a-si promova noul album, „ Kabaret ”, si turneul mondial.

Moderatorul emisiunii a profitat de aceasta ocazie si a intrebat-o daca va participa la Eurovision. Artista a raspuns afirmativ.

Editia din „Vivement Dimanche” care a avut-o ca invitata pe Patricia Kaas va fi difuzata de France 2 pe data de 8 februarie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea