Showbiz

#11 aprilie 2009 #sala palatului #bucuresti #concert #c.c. catch #disco #pop

C.C. Catch concerteaza pentru prima oara in Romania

 
va concerta pentru prima oara in Romania, pe data de 11 aprilie la Sala Palatului, informeaza organizatorii evenimentului.

Biletele vor fi disponibile in magazinele Diverta, la magazinul Muzica si online pewww.ticketpoint.ro,www.myticket.ro,www.bilete.ro,www.blt.ro. Deocamdata nu se cunosc detalii legate de pretul biletelor.

Pe numele ei adevarat Caroline Catharina Muller, C.C. Catch s-a nascut in Olanda si s-a mutat in Germania la sfarsitul anilor '70. Si-a inceput cariera muzicala ca una dintre membrele trupei Optimal, dar nu a avut timp sa se consacre in acesta formatie. In timpul unui concert care a avut loc la Hamburg, a fost remarcata de Dieter Bohlen, care a "provocat" toate succesele duo-ului a fost in anii ’80 una dintre favoritele publicului romanesc. Raman antologice petrecerile din acele vremuri din care nu lipseau hiturile semnate CC Catch , Sandra si Modern Talking. Printre piesele cu care CC Catch i-a cucerit pe romani se numara "I can Loose My Heart Tonight", "In the Backseat of Your Cadillac ", "Soul ", "Heartbreak Hotel", "Jump in my Car" sau " ".

Urmareste cateva videoclipuri semnate C.C. Catch

"Soul Survivor "

"I Can Loose My Heart Tonight"

"Jump in My Car" (live)

" Heaven and Hell "

"Backseat of Cadillac"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea