Showbiz

#the killers #afterschock #manowar #patrice #revenire #turneu #concert #3 iulie #bucuresti #romexpo #festival #b`estfest #orbital #muzica #electro

Orbital, show electro la B`Estfest

Dupa o pauza de aproape 5 ani, Orbital , un legenda a genului electro, revine pe scena internationala. Noul turneu, demarat de duo-ul britanic,va ajunge in acest an si in Romania, unde legendara trupa va sustine un concert in cadrul festivalului B`Estfest. Show-ul pus la cale de Orbital la Romexpo, va avea loc pe 3 iulie .

Orbital a fost considerata, timp de 2 decenii cea mai creativa prezenta electro pe harta muzicala mondiala, aceasta fiind considerata de revista Q Magazine drept una „dintre cele 50 de trupe care trebuie vazute inainte de a muri”.

Duo-ul britanic format din Paul si Phil Hartnoll a lansat, in perioada 1989-2004,  nu mai putin de 7 albume de studio, dintre care 4 au ajuns direct in Top 20 din Marea Britanie. Piese, precum „Chime”, „Style”, „The Box”, „Belfast” sau „Satan” au ajuns hit-uri care au tinut ocupate playlist-urile cluburilor de peste tot, pentru o buna bucata de vreme.

De-a lungul carierei, Orbital a colaborat cu nume de marca din lumea muzicii, precum Alison Goldfrapp , Metallica , sau Angelo Badalmenti. Producatorii de la Hollywood au fost impresionati de stilul muzical adoptat de talentatul duo britanic si le-a propus lui Paul si Phill Hartnoll sa semneze coloana sonora a unor filme de marca precum „The Beach”, „The Saint” sau „ Johnny Mnemonic ”.

In anul 2004, cei 2 membri Orbital au decis sa puna punct proiectului care i-a adus, in 13 ani, in varful ierarhiei pe harta muzicala electro internationala.

Reuniune la 20 de ani de la debut

In 2009, dupa 20 ani de la debut, Paul si Phill Hartnoll au ales sa revina la formula care i-a consacrat, pregatind un turneu mondial de referinta. Cu aceasta ocazie, Orbital va canta la B`Estfest alaturi de ceilalti artisti ce si-au anuntat prezenta.

Cea de-a treia editie a B`Estfest-ului se va desfasura in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, printre artistii care au confirmat se numara: The Killers si Patrice in „Ziua Zero”, Motorhead si Moby pe 2 iulie, Franz Ferdinand si The Faint pe 3 iulie, The Ting Tings, pe 4 iulie si Manowar la Aftershock (5 iulie).

Biletele pentru “Ziua Zero”, cele pentru Aftershock, biletele de o zi precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie sunt disponibile atat online, pe www.myticket.ro cat si in reteaua magazinelor Diverta.

„Publicul roman a fost extraordinar in 2007 si abia astept sa revin in Bucuresti, de data aceasta impreuna cu Paul, in formula completa Orbital. Show-ul asta va intra in istoria B’Estfest!”, a declarat Phil Hartnoll, care in vara lui 2007 a fost prezent pe scena primei editii a festivalului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea