Showbiz

#locul 12 #eurovision 2009 #sondaj #elena gheorghe #alte-genuri #pop

Elena Gheorghe sta prost in sondaje


Potrivit unui sondaj realizat de esctoday.com, “Balkan Girls”, piesa cu care Romania participa la Eurovision 2009 , se claseaza pe cea de 12-a pozitie, din cele 15 piese calificate pana in prezent.

De fiecare data cand o tara isi anunta alesul , esctoday.com organizeaza un sondaj pentru a evalua piesa respectiva si pentru a afla care sunt melodiile cele mai populare. Vizitatorii au la dispozitie 6 variante de vot: imi place la nebunie/imi place/merge/nu are nimic special/nu-mi place/imi displace total. Optiunile sint transformate in puncte cu urmatoarele valori: 3, 2, 1, -1, -2 si -3.

Imediat dupa melodia Elenei Gheorghe se afla piesele Olandei, Ciprului si Belarusului. In cadrul aceluiasi pol, primele 3 pozitii sunt ocupate de Turcia ( melodia “Dum tek tek”), Finlanda ( piesa “Lose control”) si Danemarca (melodia “ Believe again”).

Clasamentul este deocamdata provizoriu, el urmand probabil sa sufere modificari odata cu anuntarea restului de 38 de piese care se vor califica pentru competitia de la Moscova.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea