Showbiz

#pop #r&b #muzica #justin timberlake #single #piesa #colaborare #album #2009 #timbeland

O noua piesa cu Justin TImberlake, scapata pe net


Pe Internet circula deja o noua piesa semnata Justin Timberlake . Melodia se numeste „Bigger Than The World” si a fost produsa de Timbaland .

Noua piesa intareste zvonul conform caruia Justin Timberlake ar vrea sa se concentreze pe colaborarile cu alti artisti.

Se pare ca artistul nu doreste sa dea prea multe detalii despre aceste featuring-uri si prefera ca auditoriul sa-si dea seama singur cand noul material discografic va fi gata.

„Mi-ar placea sa va arat tuturor la ce lucrez, dar sunt niste chestii care nu ar fi in acord cu partea de business, din nefericire ”, a precizat Justin pentru MTV.

Timberlake a anuntat, intr-un interviu acordat revistei CQ din Marea Britanie, ca lucreaza la un nou album care era programat pentru toamna anului 2008. Deadline -ul a fost amanat, noul material discografic semnat Justin urmad sa apara undeva la inceputul acestui an.

Insa, pana cand LP-ul va fi gata, fanii Timberlake isi pot delecta auzul cu single-ul „Follow my lead”, realizat in colaborare cu Esmee Denters si proaspatul „Bigger Than The World”, ambele disponibile online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea