Showbiz

#pop #alte-genuri #concurs #eurovision 2009 #difuzare #videoclipuri

Eurovision 2009: TVR difuzeaza clipurile pieselor participante

 
Clipurile celor 24 de concurenti calificati la Selectia Nationala Eurovision 2009 vor fi difuzate pe canalele Televiziunii Romane incepand de luni, 19 ianuarie, potrivit site-ului TVR . Piesele urmeaza fie difuzate in perioada 19-24 ianuarie.

Astfel, pe TVR 1, de 4 ori pe zi, la 8.45, 11.45, 17.50 si 0.30 clipurile celor 24 de potentiali reprezentanti ai Romaniei la Moscova vor fi dezvaluite rand pe rand. Tot pe TVR 1, concurentii vor participa in direct, alternativ, in emisiunea „Miezul zilei".

Clipurile vor putea fi vazute si la TVR . Piesele vor fi difuzate zilnic, de la ora 9.55.vor fi difuzate cate 4 clipuri pe zi. In plus Tonomatul DP 2" ii va avea invitati pe cei care se infrunta in semifinalele din 27 si 29 ianuarie.

Cele 24 de videoclipuri selectate pentru concursul Eurovision vor putea fi urmarite si pe TVR International , TVR 3 si TVR Info, unde vor fi difuzate pe mai multe tronsoane zilnice. 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea