Showbiz

#rock #lansare #dvd #metallica

Noul DVD Metallica - din 3 martie si in Romania

Prezent pana acum doar in magazinele din Franta, DVD-ul “Francais Pour Une Nuit” al trupei Metallica va fi disponibil din 3 martie si in Romania, anunta Universal Music Romania.

Materialul este inregistrarea concertului sustinut de Metallica in 2009 in amfiteatrul roman din Nimes (Franta).
 
“Francais Pour Une Nuit” contine pe langa doua ore de hituri live ("One", "Nothing Else Matters", " Enter Sandman " etc), un interviu cu trupa de 37 de minut, 5 inregistrari video din public ,un booklet color de 16 pagini cu toate detaliile, precum si imagini exclusive din spatele camerelor de filmat .

“Francais Pour Une Nuit reprezinta ceva special pentru noi,  nu numai pentru ca a fost filmat in Franta, ci si pentru ca toate aspectele proiectului sunt abordate frantuzeste, lucru datorat faptului ca intreg spectacolul a fost filmat, inregistrat si editat cu echipament si echipa din Franta, grafica si box-ul speciale au fost gandite de graficieni francezi, ba chiar si genericul este in franceza…”, au declarat cei de la Metallica despre acest nou DVD.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea