Showbiz

#dance #alte-genuri #promovare #anda adam #eurovision

Eurovision 2010: Anda Adam e promovata puternic pe Facebook

Imediat dupa anuntul oficial ca piesa “ Surrender ” a fost aleasa pentru Selectia Nationala Eurovision 2010 , fanii Andei Adam de pe paginile ei oficiale de MySpace, Twitter si Facebook au inceput propria campanie de sustinere a artistei lor preferate, informeaza casa de discuri MediaPro Music.

Cei peste 15.000 de fani ai Andei de pe retelele sociale online isi sustin neconditionat idolul si se intrec in idei de promovare care mai de care mai nastrusnice.
 
Unul dintre cei mai fideli fani ai Andei a confectionat din carton literele ce alcatuiesc numele artistei sale preferate si a postat fotografii cu acestea pe pagina de Facebook, in timp ce altii s-au intrecut in mesaje cat mai originale. 

Finala Selectiei Nationale Eurovision 2010 va avea loc pe data de 6 martie la Circul de Stat Globus si va fi difuzata in direct la TVR1.  Finala va fi prezentata de Horia Brenciu si Valentina Pelinel .
 
Ca si in alti ani, in cadrul finalei vor exista si invitati speciali care vor sustine recitaluri. In acest an, TVR-ul a optat pentru Olsen Brothers, castigatorii editiei din 2000 a Eurovisionului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea