Showbiz

#pop #alte-genuri #monden #monica anghel #ambasador #serviciul 112 #ambulanta #imn #videoclip #andrei tudor

Monica Anghel - regina serviciilor de urgenta

Cantareata Monica Anghel a fost numita ieri ambasador al Serviciului 112 . Numirea a fost facuta de Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS), rolul artistei fiind acela de a promova acest serviciu, potrivit ziarului Libertatea.
 
Cantareata a precizat ca lucreaza la un imn al 112, piesa fiind compusa de Andrei Tudor , iar textul scris de mama acestuia,Andreea Andrei. Imnul va fi insotit si de un videoclip.
 
De asemenea,Monica Anghel urmeaza sa puna umarul la strangerea de fonduri destinate Fundatiei 112 si sa sustina misiunea acesteia. Pentru munca depusa cantareata nu va fi remunerata.
 
Serviciul 112 a fost introdus in Romania in luna martie 2005. Rolul acestuia este de a prelua toate apelurile telefonice referitoare la incendii, accidente, urgente medicale, dezastre si alte evenimente care implica interventia rapida. Cei care suna abuziv la acest numar primesc amenzi de la 500 la 1.000 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea