Showbiz

#rock #alte-genuri #punk #etno #mutare #locatie #concert #gogol bordello #teatrul de vara herastrau #17 iunie 2009 #bucuresti

Concertul Gogol Bordello se muta in parcul Herastrau

Concertul Gogol Bordello ( foto ) si Taraf de Haidouks din data de 17 iunie programat sa aiba loc la Arenele Romane se muta intr-o noua locatie, Teatrul de Vara Herastrau , se arata intr-un comunicat remis de One Event, organizatorii evenimentului.

Inchis in urma cu 30 de ani,teatrul de vara herastrau a fost redeschis oficial la inceputul lunii trecute dupa ce in ultimii ani au fost efectuate lucrari complexe de reabilitare si reparatii. Rezultatul este o gradina de vara ultra-moderna, la standarde europene.

Accesul la amfiteatru se face prin intrarea in parcul Herastrau din rondul Arcul de Triumf. Biletele emise pana la aceasta data raman valabile si nu necesita schimbarea lor.

Biletele pentru concertulGogol Bordello siTaraf de Haidouks din 17 iunie 2009 sunt disponibile la pretul de 90 lei si pot fi procurate online de la MyTicket.ro, din reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti si din cluburile Control si Fire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea