Showbiz

#pop #muzica #mihai traistariu #monden #savant #stiinta #centru de cercetare #moarte #viata

Mihai Traistariu, in cautarea nemuririi

Cantaretul Mihai Traistariu socheaza din nou. Acesta este hotarat sa urmeze anul acesta Facultatea de Fizica pentru a-si putea indeplini un vis de-al sau mai vechi, acela de a fi savant , potrivit Click.

Artistul este pasionat de SF, astrologie, astronomie, fizica si genetica. De altfel, acesta a fost foarte bun in anii de studii la materiile stiintelor exacte.

Tocmai din acest motiv, Traistariu este de parere ca poate deveni un bun savant, urmand sa-si deschida un centru de cercetare care sa studieze prelungirea vietii, „vindecarea” mortii, calatoria in timp, invizibilitatea si alte mistere inca neelucidiate.

“Exista grupuri de savanti in lume care cred cu tarie ca moartea e doar o boala incurabila careia, pana acum, nu i s-a gasit leacul. Si eu cred ca totul e posibil! Stiati ca cioara traieste cel mai mult dintre toate vietuitoarele, adica pana la 300 de ani? De unde aceasta capacitate? Oare nu poate fi ea transpusa si la om?”, a explicat Mihai Traistariu pentru click.ro.

Pana sa rezolve aceasta problema insa, cel care a castigat Eurodance-ul 2008, nu lasa muzica deoparte si se pregateste sa lanseze un nou album si sa filmeze un videoclip nou , luna aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea