Showbiz

#pop #rock #alte-genuri #prince #muzica #album #2009 #single

Prince pregateste 3 albume pentru 2009

Celebrul cantaret Prince porneste in 2009 in forta. Acesta vrea ca anul acesta sa lanseze pe cont propriu 3 albume, conform BBC.

Artistul a marturisit pentru LA Times ca negocierile cu un mare distribuitor , prin intermediul caruia vrea sa scoata pe piata materialele discografice, sunt pe final. In plus, noile creatii vor fi disponibile online.

De altfel, 4 melodii marca Prince au fost deja lansate pe un post de radio din Los Angeles, imediat dupa Craciun.

Printre acestea se regasesc „Crimson and Clover”, cover dupa piesa cu acelasi nume a lui Tommy James si blues-ul „Tommy James”.

Cele 2 piese vor fi incluse pe un album, „Lotus Flower”, potrivit spuselor unei jurnaliste de la LA Times, invitata de Prince sa-i asculte noul disc.

Cel de-al 2-lea material discografic programat de Prince pentru acest an va avea un sound electronic si se va intitula „MPLSOUND”.

Despre cel de-al 3-lea disc s-a aflat ca va fi compus dintr-o colectie de piese inregistrate alaturi de Bria Valente, protejata lui Prince, conform declaratiilor acestuia. Prince o compara pe Bria cu Sade , piesele fiind scoase pentru ca „ne-am saturat sa asteptam ca Sade sa faca un nou album”. Noul disc se va numi „Elixir”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea