Showbiz

#meryl streep #scene #sex #autentice #it's complicated

Meryl Streep: Voi continua sa joc scene de sex

Meryl Streep interpreteaza in comedia romantica It’s Complicated rolul unei femei care are o aventura cu fostul sot, iar actrita nu se da inapoi de la a juca scene de sex, pentru ca sunt “ ”, relateaza femalefirst.co.uk.

“Stiu ca este neobisnuit ca cineva la varsta asta sa joace in scene de sex. Dar asta arata doar cat de ignoranti suntem. Totusi, suntem vii si atat timp cat este vorba despre dragoste, aceste scene sunt autentice ”, a spus actrita in varsta de 60 de ani.

Meryl Streep, care joaca in film alaturi de Alec Baldwin si Steve Martin, nu intelege de ce oamenii sunt atat de surprinsi ca este dispusa sa mearga asa de departe la varsta ei.

“Ideea ca trebuie sa arati intr-un anumit fel si sa ai o anumita varsta pentru a fi indragostit, este pur si simplu ridicola. Iubim ce iubim indiferent ce forma are. Este minunat sa vezi oameni reali pe ecran”, a declarat actrita, care detine un record de 15 nominalizari la Oscar si doua premii.

Meryl Streep sustine ca rolul care a facut-o sa gandeasca altfel despre relatiile amoroase, a fost cel din Julie and Julia, in care joaca rolul unei femei inalte si plinute casatorita cu un tip mic si chelios. “Toata lumea m-a intrebat daca nu mi se pare remarcabil faptul ca o asemenea femeie poate trai o poveste de dragoste cu un astfel de barbat. Da, este remarcabil si normal pentru niste oameni care inca traiesc”, a adaugat Streep.

Urmareste trailerul filmului It’s Complicated:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea