Showbiz

#terry gilliam #fantastic #film #principal #rol #don quixote #johnny depp

Johnny Depp - pe urmele lui Don Quixote

In ciuda faptului ca Johnny Depp a afirmat ca nu va face parte din urmatorul proiect al regizorului , celebrul cineast sustine contrariul. Depp va juca rolul principal intr-un nou film fantastic intitulat The Man Who Killed , scrie aceshowbiz.com.

Johnny Depp are deja un program foarte incarcat, dar se pare ca asta nu l-a oprit pe Terry Gilliam sa-l “rezerve” pe actor pentru urnatorul sau film, o pelicula fantastica bazata pe celebra poveste a lui Don Quixote . Regizorul a confirmat aparitia lui Depp in The Man Who Killed Don Quixote pentru publicatia Paste, adaugand ca a si rescris scenariul in acest sens.

Depp a inceput sa lucreze la acest proiect cu Gilliam inca din 2000, dar productia a fost atunci oprita. Dupa ce Gilliam a anuntat in mai anul acesta ca va relua filmarile, Depp a declarat initial ca nu se va putea intoarce la personajul calator in timp, programul sau fiind plin pentru urmatorii doi ani. “Problema cu acest film este ca agenda mea e plina pentru urmatorii doi ani si nu vreau sa-l fac pe Terry sa ma astepte. Nu ar fi frumos”, a spus Depp intr-un interviu acordat in iunie.

In 2010, Johnny Depp va colabora din nou cu Tim Burton la horror-ul Dark Shadows , iar apoi se va intoarce la franciza Piratii din Caraibe, pentru a filma cea de-a patra parte.

The Man Who Killed Don Quixote, care are data de lansare stabilita pentru 2011, spune povestea unui regizor care este victima unei vraji   si incepe sa-si caute dragostea asemeni faimosului personaj literar.

Urmareste trailerul filmului The Imaginarium of Doctor Parnassus, in regia lui Terry Gilliam, care va avea premiera in Romania in ianuarie:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea