Showbiz

#mark wahlberg #cinema #actor #hollywood #mondenitati

Mark Wahlberg va avea o fetita

Mark Wahlberg este din nou tatic . De data aceasta, starul hollywoodian va avea o fetita, potrivit femalefirst.co.uk.

Intr-un interviu acordat revistei People, , urmeaza sa dea nastere celui de-al patrulea copil. Fetita este programata sa vina pe lume anul viitor.

„Da, voi mai avea o fata. Am doua fete si doi baieti”, a marturisit actorul in varsta de 38 ani.

Mark si Rhea care au impreuna trei copii, Ella (6 ani), Michael (3 ani) si Brendan Joseph (13 luni) il asteapta cu drag pe noul membrul al familiei, insa Mark spera ca se vor opri aici.

„Sunt cel mai mic din noua frati si tatal meu a mai avut si altii. Acum serios, patru mi se pare mai mult decat suficient. Noi am fost crescuti cu multa dragoste, dar nu am primit atentia de care aveam nevoie fiecare.”

„Parintii mei erau constienti de faptul ca trebuie tot timpul sa aiba ce sa puna pe masa. Misiunea mea in viata este sa imi cresc copiii cum trebuie. Cu tot succesul pe care il am, daca esuez in domeniul asta, viata mea nu mai inseamna nimic”, a explicat Mark Wahlberg.

Chiar daca nu se gandeste si la al cincilea copil, Mark recunoaste ca daca Rhea mai vrea copii, o sa faca ca ea. „Sotia mea are libertatea de a alege numarul magic...citi vrea ea, atati o sa aibe”, a glumit fericitul tatic pentru revista People.

„Tot ce vreau sa fac este sa-mi cresc copiii cum trebuie. Vreau sa le dau lumea, dar vreau sa invete sa o si aprecieze”, a completat acesta.

Urmareste trailer-ul filmului Max Payne cu Mark Wahlberg in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea