Showbiz

#psihic #actorie #regie #natalie portman

Natalie Portman vrea sa regizeze

Natalie Portman spune ca actoria o sperie dintotdeauna pentru ca ii este frica ca publicul nu o place, informeaza showbizspy.com.

Actrita a declarat recent ca vrea sa se concentreze si pe partea de regie, insa si acest lucru o sperie la fel de tare ca si actoria.

"Imi place la nebunie meseria de regizor. Eu simt frica ca pe ceva constructiv pentru o persoana. Intodeauna ma gandesc ca oamenilor nu le va place ce vor vedea. Acest lucru ma ingrozeste uneori, asa ca incerc sa fiu cat mai creativa", a declarat Natalie Portman.

Natalie Portman, in varsta de 28 de ani, a dezvaluit recent ca obisnuia sa se automutileze.

"Ceea ce simti in viata reala afecteaza modul in care joci si invers. La 14 ani am jucat intr-un film in care muream. Un an mai tarziu am avut o cearta groaznica cu mama mea si m-am taiat singura. Nu am mai facut asa ceva pana atunci si nici nu o voi mai face in viitor. Cred ca am fost foarte afectata de rolul pe care l-am avut si de faptul ca eram plina de sange", a mai spus Natalie Portman.

Urmareste trailerul filmului Brothers:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea