Showbiz

#album #soundtrack #abba #oldies #popl #mamma mia

Mamma Mia! a pus stapanire pe topuri

Dupa o noua saptamana extraordinara de vanzari ambele albume The Movie si Original Cast Album sunt in fruntea clasamentelor Billboard, iTunes si Amazon in Statele Unite.

! coloana sonora a ajuns pe locul 3 in Billboard Top 200, pe locul 1 in iTunes Music Store si in topul Billboard Soundtrack , in a treia saptamana de la lansare.

Mai mult decat atat, coloana sonora Mamma Mia ! reprezinta si cea mai inalta pozitie atinsa vreodata in istorie de o inregistrare ABBA.

Si Mamma Mia Original Cast Recording, la opt ani de la lansarea sa, detine in momentul de fata prima pozitie in topul Billboard Broadway. Musical-ul a fost vizionat de 30 de milioane de spectatori din 170 de orase, in 8 limbi, in intreaga lume.

Chris Roberts, presedintele Classics & Jazz International (Decca Label Group) a declarat: “Succesul coloanei sonore Mammia Mia! si a spectacolului de teatru subliniaza inca odata puterea acestui brand care se bucura de o popularitate fara margini.

Muzica lor continua sa rezoneze cu oameni de toate varstele, iar aceste albume au o viata a lor. Suntem mandri sa fim o parte a acestui fenomen.”

Mixat, masterizat si produs de geniile muzicale ABBA, Benny Andersson si Bjorn Ulvaeus, coloana sonora este cel mai bun suvenir al filmului Mamma Mia!.

Andersson si Ulvaeus s-au intalnit in Stockholm cu muzicienii care au interpretat piesele originale ABBA pentru inregistrarea albumului in februarie 2007. A fost prima oara, in ultimii 25 de ani, cand acestia au interpretat impreuna piesele.

Pe langa productia propriu zisa a albumului, Andersson a inregistrat clapele si a declarat: “Nu a trebuit sa ne gandim prea mult, totul a venit de la sine.”

Ambele albume Mamma Mia! The Movie Soundtrack si Original Cast Album sunt dispobinile si in Romania.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea